Галена или Андреа – една ще е черешката, защото тортата няма два върха



След като гръмна новината, че турнето на „Пайнер” ще мине без Преслава, Андреа или Галена се превърнаха в черешката на тортата за концертното пътуване

Галена или Андреа – една ще е черешката, защото тортата няма два върха
Андреа била с по-атрактивна визия
В бранша вече се знае, че или Андреа, или Галена ще бъде черешката на тортата в тазгодишната чалга обиколка по българските градове.
Една от двете ще закрива концертите от дербито, както Преслава на миналогодишното. Сред отличниците, допуснати до тазгодишното турне, са Коцето, Илиян Тупалката, Емилия, Цветелина Янева, Галена, Кали, Анелия и Мария.
Митко Пайнера все още не се е произнесъл окончателно, тъй като още се чудел на Андреа ли да заложи като на по-атрактивна визия, или на Галена – като на по-добра певица.
Повечето от ощетените звезди не пожелаха да коментират избора на участниците, за да не бъдат наказани от своя продуцент Митко Пайнера. Единствено попфолк ветеранката Малина си позволи да коментира създалото се напрежение:
Галена
Галена също не отстъпва по атракция на Андреа
„В попфолка вече се държи повече на визията, а не на музиката. На преден план вече не е музиката, а атракцията – с каква марка рокля си облечена, с какви обувки, с каква прическа, с какви бижута… Мисля, че заради това жанрът изгуби много фенове. Хората не искат само празен ритъм и визия, искат си музиката – за веселби и скърби” – споделя Камелия.
Според неофициална информация извън списъка за турнето освен Камелия са Малина, Елена Паришева, Борис Дали, Ивана, Глория, Райна и даже сочената за любимка на Митко Пайнера – Джена. Тиражираното обяснение е, че босът на Пайнер не ги е допуснал заради липсата на нови хитове.
От миналогодишното турне на Пайнер още шества вицът:
След концерта извикали Андреа на бис. След това на втори, трети, седми, десети… Накрая Андреа полюбопитствала: „Защо ме викате толкова на бис?“
Глас от публиката й отвърнал: „Докато се научиш да пееш!“

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар