Слави тежко болен, сменят му кръвта?






Мистериозна болест мори Дългия





По всичко личи, че в последно време за Слави Трифонов проблемите нямат край. Първо, едва не загуби зрението си, след това си счупи крака, а сега тайнствена болест застигна телевизионната звезда.


Според вестник „Уикенд“ всяка неделя водещият на „Шоуто на Слави“, посещава частна клиника в София, където се подлага на лечение, много напомнящо диализа.
Процедурите се правели всяка неделя, без изключение и запознати споделят, че били изключително болезнени, но необходими, за да не се влоши състоянието на тв звездата. Повече от месец Трифонов се подлагал на различните лечебни практики за пречистване на кръвта. Според запознати, те били толкова изтощителни, че той прекарвал часове в сън след това.
Новото заболяване сериозно се отразява и на работата на Слави. По принцип енергичният водещ е прехвърлил голяма част от проектите си на свои доверени хора, тъй като очевидно няма сили да се занимава с тях. „Не му се работи както преди, но не от мързел, а от физическа умора”, доверяват близки до водещия.

„Шоуто на Слави“ също не е останало незасегнато от влошеното здраве на Дългия. „Пълната власт са взели сценаристите“, коментират хора от екипа му, но темата за заболяването на Трифонов се е превърнала в табу. Предвид трудния му характер е напълно разбираемо защо никой не иска да си навлече гнева му.



Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар