Фолк певицата Иванина скандализира „Пирин фолк”



Клипът към песента на Иванина минава границите на морала – във видеото Иванина е полугола в леглото, яхнала мъж и имитира секс

Иванина е поредната участничка в „Пирин фолк”, която опорочи иначе консервативния му формат. Фестивалът и тази година бе белязан от скандал с порно привкус, благодарение на чалга кокетка.

Иванина се вихри гола
Иванина се вихри гола
Незнайната фолк дива Иванина решила да прояви инициативност, като качила видеото към песента си „Не мога да простя” на сайта на „Пирин фолк”. Клипът обаче минава границите на морала – във видеото Иванина е полугола в леглото, яхнала мъж и имитира секс. За чалга конкурсите на „Пайнер” подобно поведение може и да е приемливо, но за фестивал като „Пирин фолк” това граничи с порнография.
Видеото веднага бе свалено от сайта като непристойно. Ръководството на „Пирин фолк” отказва да коментира скандала с обяснението, че Иванина все още не се води участник в конкурса.
Иванина може и да не участва в Пирин фолк
Иванина може и да не участва в Пирин фолк
Кастингът ще бъде на 7 май в НДК и освен по артистичност, певиците ще бъдат селекционирани и по гласови данни. А Иванина не е една от най-талантливите изпълнителки.
Самата Иванина пък заяви, че е посветила клипа и песента на бившия си приятел. Това бил нейният подарък за Свети Валентин, макар че двамата са разделени. Иванина е убедена, че както песента, така и видеото ще се харесат на многобройната публика.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар