Вижте най-ефектния начин да отмъстите на неверния си мъж




Вижте най-ефектния начин да отмъстите на неверния си мъж

Ако приятелят ви изневерява и искате да му отмъстите, свалете дрехи и задръжки пред смаяните погледи на стотина мъже в местен клуб

Гаджето ви ви слага рога? Не се хабете в грандиозни скандали и не си опъвайте излишно нервите. Вместо това, постъпете по оригинален и ефектен начин, както брюнетката от снимките.
Ако приятелят ви изневерява и искате да му отмъстите, свалете дрехи и задръжки пред смаяните погледи на стотина мъже в местен клуб. Гарантираме ви, ефектът ще е потресаващ!
Така постъпи и знойната мадама от Пловдив, чието разкрепостено поведение се отключено от поредната забежка на гаджето й. Момичето е танцьорка в балет и бе част от програмата на парти в пловдивски клуб, пише podtepeto.com.
Разголването й обаче не бе част от атракцията, а нейна идея. Според слуховете, брюнетката била бясна на приятеля си, който цяла вечер се задявал с блондинка на бара.
Вместо да прави сцени на ревност, танцьорката решила да играе мръсно, като по време на танца си неочаквано започна да сваля дрехи. Като хвърли и черния си сутиен, публиката ахна, ченетата на мъжката половина увиснаха и стана напечено. Гаджето на брюнетката пък не издържа на конфуза и гневно изхвърча от заведението.
Ето на това му се вика сладко отмъщение!
Нека все повече жени си връщат така на гаджетата, коментираха зевзеци.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар