Кои са най-умните блондинки у нас?



Днес е Денят на блондинките, празнува почти целият поп-фолк

Кои са най-умните блондинки у нас?
Гала


Ако си мислите, че да си блондинка е равнозначно на „глупава“, много грешите. Електронното издание HotArena.net реши да изненада читателите си и по повод Деня на блондинките и направи нова класация, но не на най-красивите или най-сексапилните,  а най-умните блондинки у нас.  С нея, изданието разби на пух и прах митовете за празноглавието на блондинките,  доказвайки за пореден път,  че те могат да бъдат  не само красиви, но и умни.

Последното място в  класацията заема Венeта Райкова.  Водещата на скандалното предаване „Горещо“  си спечели доста негативно отношение от страна на зрителите, след  участието си  в реалити шоуто ВИП-Брадър.  Мнозинството  нарече блондинката „проста“, но Райкова доказа, че далеч не е глупава, превръщайки седмичното си предаване в едно от най-гледаните за вечерните часове.

Почетното 4  място зае  една друга водеща от родния ефир. Бившето момиче на късмета, Гала също беше считана за празноглава, но с годините опроверга това мнение, доказвайки, че не само може да бъде блондинка, но на всичкото отгоре и умна блондинка.

Яна Маринова
Родните актриси от край време блестят  не само с красота, но и с талант, а когато става въпрос за Яна Маринова това важи с двойна сила. Чаровницата спечели възхищението на зрителите по време  на участието си в „Сървайвър“ като сложи в джоба си доста мъже.  Русата фурия, която е доста популярна и на запад, заради  участието си в различни американски продукции, успешно се изявява и в родния ефир с ролята си в „Стъклен дом“. При това за нея могат да се  кажат много неща, но сред тях на първо място, че е умна.
Наталия СимеоноваРомантичната водеща на „Море от любов“, Наталия Симеонова открай време си е блондинка.  Чаровната русокоска  е определяна от мнозина като амбициозна и упорита, но никой  не може да отрече, че е умна. През  годините прекарани пред  камерите, Симеонова не само блести със стил и красота, но и с изключителна интелигентност.



Елена Йончева

Тя е умна, тя е руса, тя е красива.  Тя е един от топ-репортерите на България и заслужено заема първото място в класацията за най-умни блондинки. Тя просто е … Елена Йончева.  Една от най-уважаваните български журналистки,  не само че успя през годините успешно да се дистанцира от повечето скандали свързани с бившата й половинка, екс-премиерът Сергей Станишев, но също така си изгради и репутация на сериозна и умна жена  за което говорят и репортажите й от най-горещите точки на света.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар