Емануела: На сватбата ми няма да пея, само ще пия



Емануела: На сватбата ми няма да пея, само ще пия
"Аз на моята сватба няма да пея, само ще пия" - това заяви Емануела във връзка с предстоящата ú сватба с възлюбения ú Денис.


Относно слуховете за вероятната причина за отказа ú сватбената агенция на Златка Райкова да организира сватбата ú, Емануела заяви, че не става въпрос за конфликт между двете дами. Причината е, че родителите на бъдещите младоженци са били започнали преговори с друга сватбена агенция, пише signal.bg

На сватбеното празненство се очакват около 250 гости. Емануела изрази надеждата, че нейният възлюбен ще плати за сватбата. Според нея така било и редно.

На въпроса дали е вярно, че има клауза за изневяра в предбрачни договор, певицата потвърди. Денис иска, ако Емануела му изневери, да му изплати 1 милион лева. От друга страна, певицата ще получи същата сума, ако се случи обратното.

"Аз не знам дали ще го подпиша, плюс това изневярата е хубаво нещо" - това заяви Емануела през смях и допълни, че ако трябва да бъде сериозна - от една страна, изневяра може лесно да бъде инсценирана. От друга страна, според нея, изневяра винаги има, но важното е другата половинка да не бъде наранена, както и да не разбира за случилото се.

Стана ясно още, че в договора между Емануела и Денис има и клауза за неявяване на сватбения ден. В този случай, Емануела ще трябва да плати още по-голяма сума, от колкото ако изневери.

"Денис си е намерил много добри адвокати" - заключи певицата и заяви, че се надява да не станат ясни другите подробности около предбрачния им договор.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар