Николета няма да съди Слави



Николета няма да съди Слави
Както вече писахме, скечовете на “Шоуто на Слави” си имат нова, повече от интересна героиня – Николета Лозанова, в чийто образ се превъплъщава актьорът Виктор Калев.

Тръгна слух, че плеймейтката е бясна на Слави и решила да отвърне подобаващо на удара. Щяла да съди водещия и шоуто му, а искът й възлиза на 100 000 евро.

Истината обаче е друга.

Николета изобщо не се сърди на Слави и няма никакво намерение да го съди заради гаврата, която сценаристите му си направиха с нея.

Момичето от корицата на “Плейбой” дори се забавлява от имитацията на Виктор Калев, защото актьорът успява да пресъздаде с голяма точност движенията и гласа й. “Много е сполучлив скечът”, казва тя, пише 24chasa.bg.
Николета не само че не е мислила да завежда дело срещу Слави, но дори е поласкана, че екипът на шоуто я е избрал за свой скеч.

Все пак в актьорската вечер се имитират и други, много по-влиятелни личности като Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Тодор Батков.

Лозанова много харесва Слави Трифонов и като професионалист, и като мъж, така че трудно би му се ядосала.

В момента тя се занимава с представянето на нова хранителна добавка, а наскоро се снима отново за корицата на “Плейбой”.


Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар