Слави прикотква Бербатов за рейтинг




Слави Трифонов се моли на Бербатов да му гостува в шоуто

Слави прикотква Бербатов за рейтинг
Бербатов в рекламата за банковата карта

От известно време шоумен номер 1 в България изпаднал в шаш и паника заради ниския рейтинг, който му отчитали шефовете от Би Ти Ви. За да закрепи положението, учиндолският дългуч започнал усилено да ухажва Димитър Бербатов и неговата жена с молба да му гостуват в Шоуто на Слави.
Засега обаче всичките му опити удряли на камък. Бербо категорично отказал с аргумента, че двамата с Елена не желаят да са толкова публични личности. Искали нормален и спокоен живот без намесата на камери и фотоапарати.
Въпреки че Митко отрязал Слави Трифонов на първо четене, шоуменът не се бил отказал от идеята да ги вкара на всяка цена с Елена в предаването си, дори ако трябва да заплати за услугата.
Бербатов може и да се съгласи, но едва ли ще „освети” жена си Елена или пък детето, което те така ревностно пазят от фотоапаратите на папараци – коментират телевизионери. Досега май никой не е успявал да склони половинката на Бербатов за интервю, така че Слави едва ли ще бъде първият.
Напоследък образът на Бербатов често се появява по телевизията, защото усилено се върти реклама с него за кредитна карта на дадена банка. В клипа Митко играе елегантен и възпитан джентълмен, който обаче остава прецакан във всичко, защото няма в джоба си определена банкова карта.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар