Наталия и черногорецът Джордже отново заедно




Съпругът дарил Наталия със злато и диаманти

Наталия и черногорецът Джордже отново заедно
Светските съгледвачи констатират с изненада, че Джордже Михалевич и Наталия Гуркова отново са заедно по светски събития.
А това потвърждава предположението, че хубавицата отново се е събрала със съпруга си. Очевидно е отминало времето от близо година и половина, през което двамата бяха разделени. Тогава миската живя сама в България с дъщеря им Джорджия. В това време мъжът й е живял и работил в ЮАР като финансист. Паузата, която са си дали е била, за да преосмислят чувствата си.
Черногорецът пръв открил, че обича българката. Точно преди Великден пристигнал у нас и й се обяснил в любов. Донесъл й скъп златен часовник с диаманти, а Наталия го приела с отворени обятия. В момента могат да бъдат видени заедно в България под ръка на редица светски събития. Гуркова предпочита да лансира версията, че двамата за известно време са се разминали в бизнес делата си. На нея й се налагало да се прибере в България, а Джордже нямал време да я придружи у нас.
Двамата се бракуваха през януари 2009 г., когато беше на път да се роди щерка им Джорджия, кръстена на баща си. След венчавката двамата заживяха в Кейптаун, където се роди и бебето им. Неочакваното й завръщане преди година и нещо изненада всички, но тя отказваше да коментира отношенията със съпруга си. В момента миската сияе от щастие.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар