Николета избира новата Мис Мерилин



Кастингът за конкурса Мис Мерилин се радва на авторитетно жури – Николета Лозанова, Ваня Щерева и актьорите Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Деси Бакърджиева


Николета избира новата Мис Мерилин

Николета избира новата Мис Мерилин
Кастингът за конкурса Мис Мерилин тази година се очертава да бъде много по-различен и пламенен. Щом в журито е Николета Лозанова, няма и съмнение, че ще спечели най-красивата и най-пламенната участничка, шегуват се запознати.
Лозанова всъщност е водена и от друга цел – плеймейтката е приела да журира престижния конкурс, за да почерпи вдъхновение за новата си песен. Както знаете, Николета и Ванко 1 готвят дуетна песен – първите стъпки на плеймейтката на музикалната сцена. Конкурсът Мис Мерилин ще помогне на Ники да влезе най-добре в ролята си модната икона. Видеото към песента ще бъде излъчено до месец, а дотогава половинката на Валери Божинов ще черпи опит и вдъхновение от кастинга за конкурса Мис Мерилин.

Николета избира новата Мис Мерилин
Лозанова не е единствената жена в журито
Лозанова не е единствената жена в журито. Тук са и актьорите Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Деси Бакърджиева, както и певицата Ваня Щерева. Те си партнират и същевременно се забавляват страхотно, признават самите те. Особено атрактивен е Сашо Кадиев, който има поддържаща роля в „Стъклен дом”. Синът на Катето Евро не можа да удържи емоциите си пред красивите миски в Пловдив и по време на кастинга затанцува с едно от момичетата. Салсата видимо се удаваше на Сашо.

Деси Бакърджиева
Деси Бакърджиева

Супер Бианка пък подгряваше кандидатките в гримьорната. Лъчезарната репортерка демонстрираше на момичетата как трябва да дефилират, за да впечатлят журито.
Само с дефилиране обаче не става. Кандидатките ще трябва да покажат не само красиво и нежно излъчване пред журито на кастинга за конкурса Мис Мерилин. Момичетата ще впечатлят с талант и поведение на истинска Мерилинка. А голямата награда на тазгодишния конкурс е чисто нова кола. Освен в Пловдив, още в 11 града ще се проведекастингът за конкурса Мис Мерилин.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар