Светлана Василева иска кръгла спалня



Светлана Василева иска кръгла спалня

"Мис Плейбой" Светлана Василева съвсем скоро ще внесе нови изживявания в сексуалния си живот, тъй като планира да се обзаведе с кръгла спалня.

Сексапилното миньонче се запалило по иначе смятаната за доста неудобна мебел, докато снимало рекламна фотосесия за известна компания, с която е в договорни отношения.


"Не бях пробвала кръгла спалня. Мислех си, че е малка и неудобна, но вече съм на друго мнение." 
"Чела съм, че много звезди в Холивуд спят върху кръгли спални. Мисля и аз да се присъединя към техния отбор", заяви 23-годишната красавица пред сайта Hotarena.net.
От фирмата имали идея фотосесията със Светлана да бъде доста еротична, но красавицата се оказала костелив орех в решението си да остави голите снимки зад гърба си.
"Мис Плейбой" Светлана Василева
Тя категорично отказала да свали всички дрехи, а от компанията се съобразили с нея и заснели една естетска и загадъчна по техните думи сесия.
"Мис Плейбой", която се сдоби с прякора Гонзовица заради връзката си със спортния директор на Левски Георги Иванов, позирала пред обектива на фотографа Кирил Христов в последните дни от блондинския си период, пише Sportal.bg.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар