Лили Иванова: Ще ви забия в земята, ако се съблека!



Вечната и святата на българската естрада Лили Иванова заплаши, че ще се съблича

Вечната и святата на българската естрада Лили Иванова заплаши, че ще се съблича
Заплахата естрадната прима отправи миналата седмица в хотел „Шератон”, където личният й гримьор Кирил Чалъков представи луксозен албум с най-добрите фотографии на Лили Иванова.


”Ще ги забия в земята, ако се съблека! Нямам нужда от балсаматор” – заяви твърдо Лили. Певицата демонстрира изтънчено чувство за хумор като вметна: „Кирчо е моят гримьор, а не моят балсаматор”.
Чувството й за хумор обаче се изпари напълно, когато репортерските фотоапарати започнаха да щракат срещу нея. „Моля да не ме снимате, защото пея на живо и от цялата си душа, а се разконцентрирам, когато има светкавици” – изцепи се естрадната ни прима.
Припомняме, че от няколко години насам Лили не дава да бъде щракана от кого да е, а на медиите разрешава да публикуват само компютърно обработени нейни фотографии, на които следите на времето са заличени напълно с фотошоп.
Запознати припомнят, че първият брой на българския Плейбой излиза с еротични снимки на Лили Иванова точно преди 9 години. Изчисленията сочат, че тогава звездата е била на 63 години, ако се вярва на официалните данни, че е родена през 1939 г, а не както някои твърдят 7 или 5 години по-рано. От пролетта на 2002 година Лили не се е събличала за мъжко списание, но май и няма много любопитни за това.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар