Катрин Вачева с нови джуки



Сайтът hotarena.net спипа Катрин Вачева да си гука любовно с мистър „Менхънт“ Богомил Брезин.

Катрин Вачева с нови джуки
Папараците на медията щракнали моделката и установили, че тя си е направила нова пластична корекция. Силиконката е издула устните си, но гледката не е никак приятна.
Катрин Вачева стана известна в началото на 2010г., когато публично обвини футболиста Орлин Орлинов, че й е нанесъл побой
„Чудно колко ли пилешки мозък трябва да имаш, че да се докараш с подобни отвратителни джуки? Още по-чудно е обаче кой ли мъж ще слее своите с тия пластмаси, натъпкани до пръсване със силикон?!“, подигравателно отбелязват от сайта на Светлана Василева.
Катрин Вачева стана известна в началото на 2010г., когато публично обвини футболиста Орлин Орлинов, че й е нанесъл побой. Силиконката обиколи редица предавания, за да разкаже потресаващата си история. Тя заведе дело срещу бившия играч на ЦСКА, но до ден-днешен не може да го осъди. Орлинов пък твърдеше, че тя си измисля и си прави пиар на негов гръб. Въпреки цялата история, Вачева не си взе поука и месеци по-късно бе забелязана в компанията на друг ритнитопковец – Мартин Тошев от Черноморец. Впоследствие пък медиите я спрягаха и с нападателя на Литекс Момчил Цветанов.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар