Николета: Поласкана съм от гаврата на Слави




За Лозанова е чест, че сценаристите на Слави Трифонов са избрали точно нея за скеча, макар да беше подигравателен

Николета Лозанова не се сърди на Слави Трифонов за гаврата в шоуто му, нито има намерение да го съди. Напротив! Плеймейтката твърди, че е поласкана от жеста на предаването към нея – да направят скеч за Николета Лозанова.
Това е не само реклама, но и един вид признание, разсъждава красавицата пред „24 часа”. В Шоуто на Слави комиците имитирали все известни и влиятелни личности като Бойко Борисов и Цветанов. За Лозанова е чест, че са избрали точно нея за скеча си.
Николета: Поласкана съм от гаврата на Слави
Николета се ласкае от гаврите с нея
„Поласкана съм”, казва с усмивка половинката на Валери Божинов и хвали актьорската игра на Виктор Калев. Той влезе в ролята на плеймейтката, като сполучливо се преобрази в образа на златотърсачка, вманиачена по националните ни футболисти.
Скечът си беше уникална гавра с достойнството на Николета Лозанова. Основният акцент беше на сексуалните й апетити към целия ни футболен отбор и професионалното им осакатяване, след като са преспали с Лозанова.
Очевидно обаче подобни подигравки не засягат ни най-малко секс иконата на родните ритнитопковци. Лозанова прегърна идеята от „Шоуто на Слави” и твърдо заяви, че няма да съди предаването – най-малкото защото истински уважава и цени Трифонов.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар