Коцето пее по празни барове



Константин проси потвърждение от охраната за илюзията, че пак пее пред 500 души

Константин проси потвърждение от охраната за илюзията, че пак пее пред 500 души



От в. „Шок” изричат нещо, което всички виждат, но не назовават. Въпреки че фолк певецът Константин вече е семеен и стана баща, за съжаление продължава да употребява наркотици, да пие и да демонстрира неадекватно поведение. Напоследък го разкриват, че редовно пее на плейбек. Заведенията а полупразни. Тези от публиката, които остават да го слушат как в продължение на два часа се пъне с микрофон в ръката, водейки се по плейбека, биват разочаровани и повече не пожелават да присъстват на изпълненията му отново. Затова вече е редовна практика пъшман певецът да пее по празни барове.
Най-голямото унижение, на което сам се подлагал, е да търси потвърждение на илюзията си, че е пял пред много хора. Чували са го как пита яките момчета следното: „Имаше поне 500 души, а?”. После ги гледал в очакване да потвърдят измислицата му. Като не получавал потвърдителен отговор, Коцето отдавал това на славата им, че дебеловратите момчета не са особено разговорливи. Затова се задоволявал с едното кимане в потвърждение на абсурдните му твърдения.
Окаяният певец използвал отчаян трик, за да привлече малко повече публика – стараел се да присъедини към участията си Илиян и Борис Дали, което покачвало интереса на публиката.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар