Теди Велинова: Не е нужно Мис България да е манекенка!



Теди Велинова: Не е нужно Мис България да е манекенка!

В първия ден от седмицата гост в рубриката "Сладки приказки" в сутрешния блок на ТВ7 беше манекенката Теди Велинова.




Велинова, заедно с водещата Жана, е част от журито, което отсява най-достойните за конкурса Мис България 2011. Двете дами споделят мнението, че в България има много красиви момичета и основното, което ги спъва, поне в надпреварата за короната на Мис България, е притеснението им.

Жана и Теди смятат, че не е нужно Мис България да е манекенка! Да, трябва да изглежда добре, да има пропорции, но не това е основното. Всъщност журито е върнало доста момичета, които са били прекалено слаби.

Водещата на сутрешния блок "БОдилник" не се посвени да попита настоящата стилистка за мъжете в нейния живот, които не са един или двама. Една от изненадите, които екипът бе подготвил за Теди беше среща с една нейна предишна любов - Христо Сираков. Велинова остана трогната от думите на г-н 100-те манекенки, който й пожела много любов, защото я заслужава. Велинова запазва добрите си отношения с бившите си любови, какъвто е случая с Христо Сираков, на когото тя винаги може да разчита.

Изненадите за чаровната манекенка не приключиха до тук.

Екипът на "БОдилник" беше успял да заснеме и майката на Теди. Моделката сподели, че от много години насам майка й е нейната най-добра приятелка, тя й вярва безрезервно и знае, че с нея може да сподели всичко.

В момента Теди няма мъж до себе си, но е толкова заета с работа, че й остава малко време, за да мисли за тази липса.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар