Емилия: И печелившите са...



Емилия: И печелившите са...
Здравейте, приятели!

Много се радвам, че имаше такъв голям интерес за участие в мой клип, а също и за това едно от момичетата да получи моя рокля за абитуриентския си бал.


От 150 момичета избрах 9, които ще участват в мои клипове. Това са Симона Богомилова, Жулиана Стоименова, Фотинка, Нора Димитрова, Цветомира Петрова, Маги Пелеткова, Роси Аркадиева, Красиана Живкова Василева и Марти Чучукова. Роклята си пък ще подаря с най-голямо удоволствие на Красиана Живкова Василева. Може да изпратите координатите си на email-а ми emilia@hotnews.bg

Тук искам да отбележа, че за пореден път се убеждавам, че в България са най-красивите жени. Пожелавам на всички момичета да се поддържат и да продължават да изглеждат по този начин.

За момент излизам от веселите и позитивните неща. Утре 3-ти май в Русе ще се проведе благотворителен концерт за събирането на средства за детенцето Габи. Тя е на 4 годинки, от Русе и е с много тежка диагноза.

Ще участваме аз, Галена, Джена, Елена, Малина и Яница. Понеже бях инициатора този концерт да се случи искам да благодаря чрез HotNews.bg на всички колеги, които безвъзмездно се съгласиха да помогнат и този концерт да се състои, за да съберем колкото се може повече пари

И сега е моментът да помоля всички хора, които имат възможност да пратят по един смс на номер 17777 с текст DMS GABRIELA.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар