Вижте как Графа пие и кара!



След като приключили „аперитивката”, Графа яхнал червения си Миникупър и потеглил към концерта

Вижте как Графа пие и кара!
Графа, след едно уиски
Графа е поредната звезда в „графа”-та Пияни звезди. Владо Ампов бе щракнат от папараци на „168 часа” да шофира след употребата на алкохол. За щастие, жертви на неблагоразумието на певеца няма.

Алкохолната изцепка на Ампов била малко преди концерта на Бг радио по случай 10-годишнината. Графа и колегата му от група „ТЕ” Любо решили да „заредят” малко настроение, като се почерпили с марково уиски. Двамата се застояли около час в заведението, където разреждали алкохол с енергийни напитки.
След като приключили „аперитивката”, без да се замисли, Графа яхнал червения си Миникупър и потеглил към концерта. Любо изобщо не се опитал да го разубеди, а дори го придружил.
Изпълнителят на „Невидим” изпреварил няколко коли, за да не закъснее за шоуто. Като по чудо, се разминали без инциденти.
Графа и Любо по време на "аперитивката"
Графа и Любо по време на "аперитивката"
Не е ясно колко е щял да покаже апаратът, ако го бяха спрели полицаи. Едно малко уиски можеше и да отчете промили в допустимите граници. Все пак, като известна личност и идол на много тийнейджъри, Графа не дава добър пример.
Същата беше и ситуацията с Елена Петрова, която обаче е пийнала доста повече от едно уиски. Актрисата нямаше късмета на Графа и бе хваната „на местопрестъплението” от пътни полицаи.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар