Алисия още е влюбена във Валери!




Алисия още е влюбена във Валери!
Очевидно Алисия е от жените, които могат да обичат веднъж в живота. Тя направи всичко възможно, а даже и невъзможното да се пребори с любовта си към бащата на своя син – футболиста на „Парма” Валери Божинов.
Най-накрая обаче, не издържала на тоталните лъжи и заблуди, тя лично споделя, че уви, все още е дълбоко влюбена в своя Валери.
„Той е голямата ми любов”, споделя певицата откровено пред своите приятелки. Партенката за връзката й с бившия приятел на Николета – вратаря Ники Михайлов, е по-скоро медиен трик, към който са прибягнали двамата, за да отвърнат на удара. Това се потвърждава от обстоятелството, че те никъде не бяха засечени заедно. Не се появиха техни съвместни снимки, разбира се, под благовидния предтекст, че са по-дискретни и ненатрапчиви от позорящата се нова двойка Ни Ло и Валери Божинов. Единствените съвместни фотоси са тези на Алисия с Ламборгинито на Мамин Николчо за изработването на новия клип на Алисия, които потвърждават комбината им в интерес на медийните заблуди. Но по всичко личи, че сърцето на Алисия е празно и има място само за единствената й голяма любов Валери Божинов. Дори всезнайковци, които се намират да коментират любовните драми, я подозират, че е оперирала носа си с цел да наподоби този на Николета.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар