Луиза урежда с гадже Радина




Луиза Григорова и Радина Кърджилова са пример за истинско приятелство в живота

Луиза Григорова и Радина Кърджилова са пример за истинско приятелство в живота
Младите нашумели актриси от сериала „Стъклен дом“ Луиза Григорова и Радина Кърджилова имат повече от похвална дружба. Звездите са неразделни деня и нощя.
Денем на снимачната площадка, а вечер по заведенията. В момента ги свързва и общата им работа в постановката на Сливенския театър, където репетират за новата постановка „Заболяването младост“. В тяхната компания естествено е и друг от актьорите в сериала Явор Бахаров, който е гаджето на шармантната Луиза.

Радина Кърджилова
В това време приятелката им и колежка Радина от няколко месеца няма сериозно гадже и е започнала притеснително да се депресира. Затова влюбената двойка не остава бездейна и се е заела усилено да я сватосват. Радина обаче имала прекалено високи изисквания и засега нито един от кандидатите й не успявал да премине през ситото. Кърджилова, която се слави с разкрепостеното си поведение, си падала по мъжкари с мускулести тела. Наскоро тя се влюбила в младеж, който танцувал полугол в един от мъжките еротични състави. Той обаче я взел за няколко нощи, след което я напуснал. Според последните клюки Сиана от „Стъклен дом“ е хвърлила око на свой колега от Сливенския театър. Свалката изглежда е минала без намесата на злощастните сватовници – Явор и Луиза.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар