„Дълъг педераст” и „лайнар” си разменили Слави и Зуека преди разрива




Най-драматичен бил конфликтът между Слави и Василев

„Дълъг педераст” и „лайнар” си разменили Слави и Зуека преди разрива
Много съратници имаше и в последствие изгуби в кариерата си на шоумен по разните телевизии Слави Трифонов. Всички те изчезваха изневиделица и тихомълком.
Само задкулисно се коментираше, че това е ставало вследствие необуздания характер на водещия. Някои запазиха обаче добрите си отношения с шоумена, а други останаха кръвно обидени. След случая с Марта Вачкова, за който се разбра, че е довел до окончателно и непоправимо късане на отношенията, в последно време се разбра, че още по-пикантен и бурен е бил разривът между Васил Василев.
Конфликтът между двамата възникнал през 1997. Тогава Зуека ненадейно напусна екипа на „Каналето” преди грандиозното лятно турне. На първия концетр във Враца Зуека не се появи. Само разпространи обръщение към медиите, в което посочва като причина за напускането – търсенето на нови възможности за себе си. Изоставеният Слави реагира остро и болезнено. В разговор по телефона със Зуека нарекъл доскорошния си приятел „лайнар” и „подлец”. Продължил да му мъсти, като рапоредил да не се изплати и стотинка хонорар, за предишни ангажименти на Зуека в „Каналето”. Василев не могъл да се защити, но в пияно състояние решил да се опълчи на Дългия. В мъката си набрал телефона на Слави и силно превъзбуден от няколко канички вино започнал да крещи в слушалката: „Кой си ти бе, че ще ми викаш лайнар?” След което изтърсил нечуваното: „Дълъг педераст!” Разказаното от Зуека намира потвърждение в свидетелствата на хора от екипа на Слави. Те твърдят, че Гологлавия буквално щял да получи удар от яд. Почервенял, треснал телефона и за 15 минути ни приемал, ни предавал. Само гледал страшно и хълцал.

Васил Василев

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар