Гей ухажвал мъжкото достойнство на Юлиян Вучков




В градската баня симпатичен гей направо хванал Вучков за мъжкото достойнство, докато били в басейна

„Секс машината” Юлиян Вучков е обичан не само от жените. Водещият на „Размисли и страсти“ разкри пред медиите, че навремето и хомосексуалисти са му хвърляли око, но професорът тактично отклонявал ласките им.
Гей хванал Вучков за мъжеството, професорът гледал и не вярвал на очите си
Гей хванал Вучков за мъжеството, професорът гледал и не вярвал на очите си
Така например веднъж в градската баня симпатичен гей направо хванал Вучков за мъжкото достойнство, докато били в басейна. Професорът обаче не е привърженик на „меките китки” и скастрил ухажора си.
Веднага го издал на теляците в градската баня и те хубаво натупали гея заради порочните му страсти. Иначе за малко Вучков да разказва на внуците си как е „изтървал сапуна” в градската баня…
Професор Вучков много обича да говори за сексуалните си похождения. Пред Blife.bg водещият от „Размисли и страсти” се хвали с рекорда си от десет „тека” на нощ. Бил още млад ерген, разбира се, но пък днес малко младежи могат да се похвалят с такива умения, гордее се Вучков.
Тогава бил на 23 години, а сексуалната „жертва”, издържала на 10-те тека, била 30-годишна знойна туркиня. Цяла нощ го гощавала с мляко с ориз и сладкото си казало думата.
Но Вучков и на „дърти години” пак доста често го удря хормона. Хвали се, че прави секс 2-3 пъти в седмицата. С жени!!!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар