Евтим Милошев „разпечатал” Боряна Шехтова




Евтим Милошев „разпечатал” Боряна Шехтова

Първата връзка на манекенката Боряна Шехтова била с Евтим Милошев по време на „Хъшовете”

Първият известен мъж, с когото е имала вземане-даване Боряна Шехтова, е телевизионният продуцент на „Комиците” и „Столичани в повече” Евтим Милошев. Любовта им разцъфва покрай междуфирмена връзка. През периода, когато Слави Трифонов е в немилост и го излъчват само кабеларките, първият рекламодател, престрашил се да отпусне бюджет за клипове в неговото шоу, е бизнес дамата Розалия Тинкова. Когато тя купува дял във висаджийската модна агенция Ексграунд, Слави като птицата Феникс от пепелта изгрява на екрана на Би Ти Ви. Тогава се заплита любовта между една от най-известните манекенки на Ексграунд Боряна Шехтова, и лявата ръка на Слави – Евтим Милошев.
лявата ръка на Слави – Евтим Милошев
Двамата заформят бурна любовна авантюра, но за жалост тя свършва. От доста време неговата бивша е настояща на боса на имерията, която навремето бе позната като ВИС – Таки. Според запознати Евтим Милошев още не можел да прежали красивата близначка и неведнъж правил опити да си я върне.
Таки обаче му направил недвусмислен намек, че ако тези флиртове продължават, на Евтим могат да му се случат много лоши неща. Предполага се, че продуцентът си е взел поука от посланието на наркобоса, който от години се укрива в чужбина, тъй като у нас го чака затвор.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар