Слави призна за провала си с Елен Колева




Слави призна за провала си с Елен Колева

Слави Трифонов отчел като грешка избора на Елен Колева като водеща на Lord of the Chefs

Гологлавият шоумен си посипвал главата с пепел заради избора на Елен Колева като водеща на кулинарното шоу. Оказва се, че актрисата изобщо нямала представа от задължителните за тази професия принципи и била пълен провал като екранно лице. Вместо да се държи като водеща, хубавицата се опитвала да вкарва елементи от актьорската игра, които изглеждали безумно на фона на концепцията на кулинарното предаване. Неведнъж зрителите станаха свидетели на сълзливи сцени в шоуто, които стояли като кръпки. Често при изгонването на някой от участниците Елен плаче с крокодилски сълзи заедно с него, което си е чисто актьорски прийом – убедиха се зрителите.
На всичкото отгоре имиджът на Елен като държанка на „майонезения бос” Александър Найденов никак не се харесвал на зрителите и рейтингът на шоуто падал главоломно с всяка изминала седмица. Типично в негов стил Слави Трифонов вече е намерил виновник за провала си като продуцент. Учиндолецът е нарочил Евгени Димитров-Маестрото и непрекъснато го обвинявал, че заради Елен той е съсипал цялата продукция.
Факт е, че Слави повери продуцирането на кулинарното състезание в ръцете на музиканта. Самият Евгени лично пробутал синеоката актриса за водеща, убеждавайки шефа си в професионалните й качества.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар