Кейт Мос предизвиква новата принцеса



Кейт Мос предизвиква новата принцеса
Еуфорията от Кралската сватба, вече познати като херцогът и херцогинята на Кембридж постепенно отминава. Въпреки това, Мидълтън, която вече официално ще се назовава Катрин, е в центъра на вниманието.
Една от най-известните манекенки в света и горда англичанка Кейт Мос реши да провокира съименничката си, като се съблече за марката бельо "Agent Provecateur" в леко шокираща и скандална реклама.




На снимката Кейт е гола, прикрила интимните си части със сватбен букет от бели рози, а от главата й нежно се спуска булчински воал. Посланието е ясно и категорично "There is only one Kate in London" (Има само една Кейт в Лондон). Постерът е лека закачка по повод кралската тема и манията по Кейт Мидълтън, защото сега Лондон си има нова любимка.
Добре знаем, че мис Мос е позната предимно с наркоманските си и пиянски изцепки в миналото, независимо колко успешен  модел и муза на световните дизайнери е тя. Кейт Мидълтън засега бие по точки съгражданката си, ако не с друго, то поне с примерно поведение и класа.

Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар