Съседи бягат от Лили Иванова!



Съседи бягат от Лили Иванова!

Съседите на Лили Иванова бягат от кооперацията на “Оборище” 33 в столицата, в която живее естрадната прима.




След като наскоро два апартамента в сградата бяха обявени за продан, съкварталци започнаха да коментират, че съседите се изнасят заради капризната изпълнителка на “Панаири”.

В момента всеки, който извади 1,3 млн. евро, може да стане новият комшия на Лили Иванова!

Миналата седмица на сайт за недвижими имоти се появи оферта за продажба на уникален апартамент от 255 кв. м в кооперацията на естрадната прима.

През декември в същата сграда бе обявен за продажба друг, по-малък апартамент, като за него се искаха „само” 600 000 евро.

Една от най-апетитните жилищни кооперации в столицата – тази на ул. „Оборище” 33, е собственост на старите пловдивски фабриканти “Стоян Маринов и синове”. След 9 септември 1944 г. там се нанасят Пеко Таков и жена му Вълка Горанова. Впоследствие в жилището се шири синът им Янчо Таков със съпругата си Лили Иванова.

След Демокрацията огромният апартамент, в който са живели старите Такови, е продаден за 300 000 долара, а таванското помещение, на чието място с надстройки е сътворен нов, остава за Лили.

Наследниците на “Стоян Маринов и синове” така и не успяват да се преборят за бащините си имоти.

Естрадната прима обаче успява да сложи ръка на баровския апартамент при развода си с Янчо Таков. В съда Лили представя прилежно събирани документи, които доказват, че тя е купила и ремонтирала спорното жилище преди брака.

Срещу звездата започва съдебна и психологическа война. Адвокатът на Таков предупреждава: “Ако апартаментът не остане на Янчо, не те чака нищо добро”. Делата следват едно след друго.

Червеният наследник няма нищо против съдът да го разведе, но това да стане по вина на съпругата му. Така жилището ще остане за него. Обвинява я в изневяра. Тогава Лили Иванова решава да се обади на Людмила Живкова. Казва й, че Янчо иска да й вземе жилището. Така след шест дела, на седмото съдът решава разводът между Лили Иванова и Янчо Таков да бъде по взаимно съгласие и естрадната прима става пълноправна владетелка на луксозния апартамент на “Оборище” 33, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар