Илиана мислела да тегли ножа на Наско




При гостуването на журналистката Валерия Велева в новия палат на Сиракови, Илиана изпусна фразата за някогашното си намерение да убие съпруга си

Илиана мислела да тегли ножа на Наско
Илиана Раева може би даде най-откровеното си и обстоятелствено интервю пред Валерия Велева, която гостуваше в най-новия дом на спортното семейство. Златното момиче показа любезно всички стаи, кабинети, градината, басейна и дори параклиса. През цялото време говореше с нескрито обожание за съпруга си Наско, когото издига в култ и дори поставя над децата си.
В първите години на брака им, та до 15-тата, нещата не стояли точно така. Дори Раева сподели, че мислела да тегли ножа на половинката си, поради патологична понякога ревност. Тя призна, че тогава Наско бил в разцвета на кариерата си и около него било като на митинг, само че все от жени. Точните думи на ревнивата съпруга бяха: „Минавало ми е през акъла да го убия от ревност, но накрая го отнасяха матраците вкъщи. От бяс им теглех ножа, за да него забия в Наско. В моменти на ревност даже изхвърлях дрехи от 6 етаж на блока, в който живеехме тогава. Тя сподели още, че след тази 15-та година от началото на брака им нещата се променили и сега е точно обратното – той я цени много и я отрупва с жестове на внимание.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар