Николета към Матеус: Не ме кефиш, дърт си



„Да, Лотар е много добре поддържан мъж, грижи се за външния си вид, но не е мой тип. Харесвам по-млади мъже”, изцепи се Николета

Николета към Матеус: Не ме кефиш, дърт си
Николета Лозанова реши да отмъсти за обидата, която Матеус нанесе на благоверния й. В медиите плеймейтката се изцепи, че никога не би имала нещо общо с мъж като Матеус, тъй като й бил много дърт. Лозанова си падала по много по-млади мъже, пише HotArena.net.
Николета не се кефи на Лотар
„Да, Лотар е много добре поддържан мъж, грижи се за външния си вид, но не е мой тип. Харесвам по-млади мъже”, били думите на Николета пред светско списание. Въпреки неустоимия й нагон към мъже във футболни екипи, Лозанова е категорична, че не би залитнала по Лотар.
50-годишният германски плейбой е покорявал сърцата на не една манекенка, но нашата Николетка очевидно няма да прелъсти.
Според запознати обаче причината Лозанова да не си пада по Матеус далеч не се корени в годините му. Плеймейтката е като орлица над Валери Божинов и го защитава от зложелатели. А съвсем наскоро националният селекционер нападна Божинов за трагичната му кариера.
Припомняме, че Матеус нарече Валери пълен провал. Той е бесен на нападателя на „Парма”, защото има голям потенциал, а стои само в резерва. Според Лотар това се държи на начина му на живот, намеквайки за връзката му с Лозанова. Именно заради този коментар не закъсня и отровата на плеймейтката, която загатна, че той пък е дъртак.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар