Блатечки крие престъпно минало



Преди 15 години Асен Блатечки се препитавал на всевъзможни работни места. В един момент започнал да тренира карате при Алексей Петров и така попаднал в мутренските среди, пише „Уикенд“.
Блатечки крие престъпно минало
Бил привлечен като бодигард от групировките. В охранителния бранш избирали момчета с умения и успехи в залата и на тепиха. Това съвпада с времето на обучението му в НАТФИЗ, когато бъдещият актьор изпаднал в сериозни финансови затруднения.


За да плаща квартирата си в центъра на София, днешната кино и театрална звезда работел в ресторанта на родителите си, но не успявал да си осигури достатъчно доходи.
Наложило се да смени радикално професията си. Като шампион по карате в четири последователни години решил да се бори докрай за мечтата си да успее в живота. Бил възпитан от баща си да бъде мъжкар.

Докато тренирал бойни изкуства в школата на Алексей Петров той всъщност понякога отказвал да изпълнява определени поръчки на главата на Октопода. Все пак понеже споделил за финансовите си затруднения, се намерили хора, които го наели за охранител в столично заведение.
Постепенно започнал да се изкачва в йерархията на охранителния бранш и дори получил доста съблазнително предложение. То е обвито в мистерия и за него Блатечки и до днес не желае много да говори.
Разкрива само част от истината, че в ония години е имал оферта за заплата от над 2000 долара, апартамент в престижен столичен квартал и личен мерцедес. В случай че приемел, Асен трябвало да стане личен охранител на самия Златко Баретата.
Явно обачe това толкова директно влизане в групировките го е изплашило и той все пак не се е отдал изцяло на мутренския начин на живот с наркотиците и всички останали простотии. След време ангажиментите му в театъра започнали да се отдалечават. Режисьорите го харесвали и крайна сметка се отдал само на изкуството макар и за доста по-малко пари.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар