Галена припаднала в гримьорната на Шоуто на Иван и Андрей



Галена припаднала в гримьорната на Шоуто на Иван и Андрей

Броени минути преди участието на Галена в „Шоуто на Иван и Андрей“ настанала истинска паника.




Само преди дни, изпълнителката на „Тихо ми пази“ се появи в целия си блясък в предаването, но много малко бяха наясно, че зад усмивката й, изпълнена с чар, се крие тежко неразположение, пише kliuki.bg.

Малко преди да се появи в ефир, Галена се строполила в гримьорната на шоуто вследствие на тежък припадък, с което предизвикала истински шок и ужас у екипа.

Като полудели хората на опосумите Иван и Андрей се втурнали да я плискат с вода и за щастие след секунди успели да я свестят.
„Галена се чувстваше много зле. Въпреки че само преди минути се бе строполила в несвяст, тя заяви, че няма да отлага участието си и ще се появи в ефир. Трябва да се отбележи, че е истински професионалист“, коментират запознати със ситуацията.
За жалост на многобройните си фенове певицата все пак не успяла да събере сили, за да изпълни някой от хитовете си на живо, пък било то и на плейбек.

Водещите Иван и Андрей проявили разбиране и дори благодарили на фолк дивата за самоотвержеността й.

Засега причината за припадъка не е известна.
Припомняме, че това не е първият случай на припаднала певица. Преди време подобна участ сполетя и Глория по време на участие във варненска дискотека.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар