Зрителите искат по-голяма роля за Ромина Андонова




Феновете на „Столичани в повече“ искат да се даде повечко поле за изява на миската

ромина андонова
Ромина Андонова в "Столичани в повече"
След като стана „Мис България, Ромина Андонова катери нови върхове. Хубавицата се изявява като актриса, а малката й роля в сериала „Столичани в повече“ я е амбицирала да търси още развитие в тази сфера.
Пред известно модно списание половинката на Дарко Тасевски разкри, че наскоро се е явила на прослушване за италиански филм. Кастингът се провел в Италия. „За щастие успях да споделя с режисьора, че вече имам опит като актриса и участвам в български сериал. Те ме харесаха и ми дадоха тяхна визитка. Казаха ми, когато пътувам към Италия да им се обадя, защото имали агенция за актьори“, споделя брюнетката. Красавицата приема това, като огромен шанс и не смята да го изпуска. „Кой знае… може да стана световноизвестна актриса“, мечтае Ромина.
Интересното е, че зрителите на „Столичани в повече“ са много доволни от играта на моделката и дори настояват продуцентите да помислят как може да й се даде още по-голяма сцена за изява. Някои от тях предлагат образът й да се развие покрай Радко Чеканов, който е влюбен в нея.
Ето я и Ромина в „Столичани в повече“:



Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар