Надя от „Елит” любовница на Кошлуков



Надя от „Елит” любовница на Кошлуков
Водещият и политик Емил Кошлуков я набутва с връзки в ТВ 7


Вече е ясно, продуцентската къща на Емил Кошлуков „Hoy фрейм медиа“, в която е в съдружие Виолета Сечкова, управлява в ТВ7. Това се потвърждава от факта, че вече уреди бившата си любовница Диди Алексиева за водещ в уикенд блока. После пък Емо намери място и за друга своя ексизгора – Надежда Иванова, добила популярност с простодушното Надя от „Елит“.
Водещата беше отсвирена преди няколко месеца от БНТ, след като стана ясно, че години наред предаването й „Елит“ е имало катастрофално нисък рейтинг. Останала на улицата, амбициозната Надя веднага се сетила за своята стара дружка Кошлуков, който моментално успял да й уредил сладка служба в ТВ7. Парашутистката веднага се настанява удобно пред камерите, и то в праймтайма от 20 часа през делничните дни.

Кошлуков дълго време се чувствал гузен пред красивото Наде заради слухове, че именно заради него тя е правила опит за самоубийство. Той не отрича тази мълва, но казва, че от уважение към бившата си възлюбена не желае да коментира.

Иначе Надя от е известна с множеството си завоевания на интимния фронт, и то все с известни и богати мъже. Първото й гадже, за което се разчу, е Андрей Арнаудов. Двамата деляха дълго време общото легло, като водещата дори се беше пренесла да живее у тях. Постепенно чувствата угаснаха, двамата се разделиха и чак тогава се разбра, че са имали отношения. Докато са заедно, имат уговорка да не разгласяват, че са обвързани.

Емил Кошлуков

Източник kliuki.bg





0 коментара:

Публикуване на коментар