Митьо Пищова се жени на 6 май!




Колоритният Митьо минава отново под венчило, къса с разгулния живот

 

Колоритният Митьо минава отново под венчило, къса с разгулния живот
Митьо Пищова слага брачните окови
Митьо Пищова вдига сватба! Няма лъжа, няма измама! Любимецът на народа е решил да мине за четвърти път под венчилото(поне по думите му)! Щастливото събитие ще се проведе в Троянския манастир на 6 май от 12.00. Всички са добре дошли да поздравят влюбената двойка! След това празникът ще продължи в ресторант „България“-Троян, където Сашка Васева и Устата са калесани да забавляват младоженците и стотиците гости, поканени на събитието.
Търновският бизнесмен сподели пред Клюки.бг, че избранницата му е бивша манекенка, подвизавала се в Италия до скоро. В момента загадъчната красавица живее в малко селце до Троян, но занапред Митьо ще си я прибере вкъщи.
Сред поканените ВИП гости на сватбата са Иван Славков – Батето, Венета Райкова, Албена Вулева, Константин, Райна, Слави Трифонов, Иван и Андрей и много други.
„Празникът ще бъде неповторим!“, обещава Пищова. Дали ще има кебапчета и кюфтета, не е ясно, но в основното меню ще присъства традиционното за Гергьовден агнешко.
Припомняме, че неотдавна собственикът на модна агенция „ВИП моделс“ прекара инфаркт, който явно го е накарал да преосмилси начина си на живот и да се кротне.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар