ДесиСлава: Загубих си гласа за 6 месеца заради Митко Пайнера



ДесиСлава най-накрая реши да разкрие истината и да разчисти сметките си с всички важни хора в живота й.

ДесиСлава: Загубих си гласа за 6 месеца заради Митко Пайнера
Това тя направи пред дългогодишната си врагиня Венета Райкова, с която най-накрая заровиха томахавките, пише blitz.bg


Изпълнителката на ”Мъжете всичко искат” разкри истината за влошените си отношения със своята бивша „най-добра приятелка” Азис. Причината той да й се разсърди станал Китаеца - Деси пяла на откриването на музикалната компания на бившия на Васко и това много го огорчило. Двамата се чули по Великден, но определено отношенията им вече не са толкова дълбоки, колкото бяха преди няколко години.

Темата за мъжете цицорестото миньонче стартира с уточнението, че не харесва ниски представители на силния пол. Всъщност Галин, който не е сред най-високите, я е омаял с човешкото си отношение и държанието си към малкия Майки. „Бракът ми с Галин беше грешка!”, призна обаче ДесиСлава. Според нея те от самото начало не са били един за друг, но синът й изиграл голяма роля в решението им да се оженят. „Според мен няма по-подходяща жена за него от Галена”, заяви бившата му съпруга. Деси отрече да е била любовница на друг Галин – футболиста от „Славия”. За първи път разкри, че всъщност той е имал отношения с… една от сестрите й!
Клюките за сливенския бизнесмен Георги Батаков се оказаха верни, но вече неактуални. Певицата е имала връзка с него, но в момента са само добри приятели.

Раздялата си с „Пайнер” ДесиСлава е преживяла по-тежко дори от раздяла с гадже. Раздорът дошъл заради песен, която е била по нейни текст и музика, а фирмата  искала да си ги припише. „И аз, и Митко Димитров, реагирахме прекалено емоционално в тази ситуация. Беше дребнаво”, прави равносметка бившата прима на „Пайнер”. Ударите срещу нея започнали веднага след раздялата с бившите й продуценти. Те патентовали името „ДесиСлава” и певицата нямала право да се представя с него. С името на фирмата си също имала подобен проблем.
В този най-труден период, тя дори загубва гласа си от притеснение и стрес за цели 6 месеца! Песните за албума й били готови, но нямало как да влезе в студио и да ги запише, обясни Деси и призна, че това бил един от най-трудните периоди в живота й.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар