Мамин Николчо профука 50 бона на екс по Алисия




Чалгаджийката разкара Ламбото на Ники до България за снимки за нов клип

Мамин Николчо профука 50 бона на екс по Алисия
За по-малко от един месец новият любовник на Алисия – Ники Михайлов, пръснал около 50 хилядарки в лева за глезотиите на певицата.
За да не остане по-назад от Николета Лозанова, която бившият й мъж Валери Божинов обгрижва със скъпи подаръци, Ася от Нови Хан, както е истинското име на фолк дивата, не спирала да иска все повече и повече. Последната прищявка на фолкаджийката към Мамин Николчо била да й изпрати гъзарското си „Ламборгини Гаярдо“ на лизинг, за да го снима в най-новия си клип. Разбира се, плейбоят не отказал и наел шофьор, който да докара белия звяр от Еншаде до София. Целта на Алисия била чрез колата да парадира чия любовница е.
Освен разходите по транспортирането на „Ламборгинито“ през 2100-те километра от Холандия до България, Михайлов осигурил и бюджета по заснемането на видеото, който ударил към 20 бона, твърдят от фолк бранша. Отделно Алисия му измъкнала пари и за предстоящите Балкански музикални награди, от които вече се знае, че ще получи награда. Бившата житейска спътница на Божинов печели отличие за най-добра песен – „Твоя тотално“, която е последната от репертоара й, посветена на плейбоя от „Парма“. Злите езици мълвят, че Алисия си е осигурила наградата срещу не по-малко от 15-20 хиляди лева, които били дадени от Ники Михайлов уж за разходи около организацията на концерта. Паметливи припомнят, че преди време по същата схема тя се окичи и с приза „Певица на годината“ за 2009 г. срещу едни „нищожни“ 20 хиляди лева.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар