Елен Колева: Станах водеща срещу 15 000 на серия



Името на Елен  Колева се завъртя в публичното пространство заради връзката й с Александър Найденов, който е с 25 години по-възрастен от нея.

Името на Елен  Колева се завъртя в публичното пространство заради връзката й с Александър Найденов, който е с 25 години по-възрастен от нея.
Но Елен е нещо много повече от просто име в жълтите хроники – ролята й във филма „Шивачки” през 2007 г. й донесе награда за най-добра българска актриса. Успехът й продължи в телевизионния сериал „Забранена любов“, където тя допълнително дисциплинира актьорските си способности.
Днес тя отново е на екран, този път в ролята на водеща на първото готварско шоу на България – Lord of The Chefs.  По повод новото си амплоа Елен казва пред сп. "Грация":

"Прочетох много интересни версии по този въпрос. Една от тях беше, че Александър е платил 150 000, за да стана водеща. Не можах да разбера от статията дали става въпрос за лева или евро. (Смее се.) Искам да кажа на хората, че не са 150 000, а са по 15 000 на серия. 
Предаването продължава три месеца. Представи си колко пари е дал, за да участвам. Всичко е било уговорено тайно. Слави не е искал да ме вземе, но след като са му платили милиони, той се е съгласил. Всичко това е в кръга на шегата, но аз го казвам, защото в един момент журналистите преминават границата." 

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар