Броиш 1000 лв и получаваш Андреа




Как прекарваха бала си абитуриентите?

Броиш 1000 лв и получаваш Андреа
Ако си мислите, че зрелостниците или по-точно техните родители харчат само за тоалети и за почерпка на роднините, значи не сте наясно. Истинското разхищение настъпва в заведението, където е купонът.
Най-малко 1000 лв. излиза абитуриентският бал в една от най-популярните чалга кръчми в България „Син Сити”. В скъпарския куверт са включени маркови питиета – 300 г 12-годишно уиски, бутилка марково вино и френско шампанско. В менюто присъстват пилешко вретено, свински пържоли хайвер, салата с морски дарове и сьомга. Най-много финикийски знаци отивали за поп фолк певиците, които повдигали настроението на младите купонджии. След официалната вечеря в ресторанта певиците започват двучасова мегапрограма в дискотеката, където цените са сред най-високите в София. Малкото уиски например е 10 лв., а българската водка – 5 лв. за 50 г. Малките тузари изчислиха, че за вечерта трябва да се бръкнат с около 1 бон., ако искат да си изкарат що годе прилично и да не се лишават от нищо.
Най-предпочитана от абитуриентите в „Син Сити” е приятелката на Кубрат Пулев – Андреа, която прави най-хитовите песни напоследък в родния поп фолк. Сред желаните родни певци са Илиян-Палатката и Константин, както и Галена. Старите пушки Глория, Милко Калайджиев, Преслава и Камелия са запълнили графика си с участия по абитуриентски балове в провинцията. Лили Иванова и Васко Кеца също са били ангажирани от абитуриенти в по-малките градове. Примата на българската поп музика пък била поканена да пее на абитуриентско частно парти в Търговище, а Кеца да изпраща дванадесетокласници в Пазарджик.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар