Славея на Илияна и Наско се цели в 100 см гръдна обиколка



Голямата дъщеря на Сиракови ще слага за втори път нови цици

Славея на Илияна и Наско се цели в 100 см гръдна обиколка
Разкрепостената дъщеря на именитите ни спортисти Славея очевидно иска да задоволява партньорите си с още по-пищни гръдни прелести. Всъщност по-голямата дъщеря на Илияна и Наско още преди две години тунингова бюста си с всичко 590 кубика при пластичния хирург на елита д-р Ильо Стоянов.

Това обаче не попречи на маниакалната идея да има още по-големи цици като на истинска порно звезда. Първата пластична операция на бюста дъщерята на звездното семейство предприе след като приложи диета за отслабване и скоростно смъкна 4 -5 кила. Вследствие на това циците и увиснали.
От днешна гледна точка обаче имплантите вече й се виждали малки и планирала втора операция за повторно увеличаване на бюста. Госпожицата възнамерявала да си постави нови цици с по още 150 кубика отгоре. Видният хирург д-р Ильо Стоянов попречил на Сиракова още първия път да си постави по-грамадни любеници, понеже като тренирана от заниманията с тенис и гимнастика, имала здрави гръдни мускули и не можела да поеме особено големи тежести. Сега, когато кожата й се е отпуснала, станало ясно, че вече няма да има проблеми. Славея с радост споделила в компанията си, че след втората операция бюстът й ще надвиши стотачката.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар