Ексклузивно! Изловиха Гонзо и Цеци Красимирова отново заедно




Техническият директор на Левски Георги Иванов и манекенката Цеци Красимирова са се събрали

Гонзо и Цеци на излизане от ресторанта
Гонзо и Цеци на излизане от ресторанта
Старата любов ръжда не хваща, казват възрастните хора и като че ли в думите имима  истина, защото колегите от в. „168” часа изловиха Гонзо и Цеци отново заедно. Двамата обаче явно не се притенсявали от това, че чувствата помежду им отново са се разбунтували, защото си позволили пред погледа на минувачи да си разменят ласки и интимности за кеф на зоркото око на папарак, запечатил страстта помежду им.
Георги Иванов и Цеци Красимирова били изловени на излизане от скъпарско столично заведение. Преди това, че нещо се случва зад затъмнените стъкла на ресторанта, проговорил и фактът, че двамата пристигнали почти по едно и също време, паркирайки лъскавите си возила пред гъзарската кръчма.
Нежни слова преди страстната целувка
Нежни слова преди страстната целувка
Интерес буди обстоятелството, че явно за повторната забивка между Гонзо и синеоката изкусителка знаят голяма част от служителите на „Герена”, защото именно в тяхната компания бившият футболист пристигнал в заведението, в което хапнали с моделката и пред което били изловени от папараците.
Двете гълъбчета си тръгнали последни след близо двучасовия обяд, като на излизане били хвнати за тъце. След размяната на няколко целувки двамата се разделили и всеки поел в своята посока.
Да, обаче нищо не останало скрито – покрито.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар