Преслава копнее да стопли гръдта си в мъжка прегръдка




Певицата е готова да се влюби до болка

Преслава копнее да стопли гръдта си в мъжка прегръдка
Преслава копнее за мъжка прегръдка
Фолкзвездата Прес­лава призна, че на­последък се чувства изключително самотна в личния си живот. Певи­цата е обляна в слава, звезден блясък и любовта на публи­ката си, но не така стоят нещата относ­но късмета й със силния пол. Всеизвестен факт е, че от две години хитовата изпълнителка няма интимен партньор, който да я подкрепя и да бъде до нея. Не случайно Преслава намеква в интервюта, че е свикнала да се справя сама с всяка трудност в живота.


Въпреки имената на мнозина известни господа, с които е спрягана в нежни отношения, певицата категорично твърди, че все още не е срещнала истинската си половинка и се моли това да се случи съв­сем скоро. „Понякога съм ужасно самотна. Изпитвам болез­нена необходимост от нежност, прегръдка, целувка, споделени с точния човек. Дано ми се случи скоро, наистина се надявам да се влюбя!“, споделя Преслава.
Последните клюки по адрес на едрогърдата певица са за тайна любовна афера с мъжа на приятелката й Галена.
Според грозните слухове дамата се възползвала от отсъствието на Галена, която беше на турне в Щатите, за да се домогне до мъжа й Галин.
Такива твърдения обаче не са новост и периодично се появяват в жълтата преса, което едва ли ще развали приятелството между двете гласовити певици.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар