Дарина Палова: Не съм била сводница на Славена Вътова!



Дарина Палова: Не съм била сводница на Славена Вътова!
*Славена Вътова (Снимка: Мими Николова-Жужата)
Информациите, че Дарина Павлова е била „сводница“ на „Мис България“ Славена Вътова и я пускала на видни бизнесмени в италианския светски елит, се оказаха измислица.

Дарина Павлова сама опроверга клюката и заяви, че дори не се познава с моделката, която наскоро бе набедена като героиня в скандален порно клип, пише kliuki.bg.

Вдовицата на Илия Павлов бе категорична пред „24 часа“, че никога не е виждала това момиче.

„Жалко е, защото за пореден път непознати хора си правят реклама за моя сметка. Няма какво повече да кажа и не е необходимо да се оправдавам.“, заявила по телефона от Рим Дарина.

Според клюката в цялата завера участвала и гадателката Теодора Стефанова. Тя обаче също отсече, че не познава Славена Вътова и дори никога не я е виждала.
Стефанова добави, че се среща с много хора, но не и с нея. Гадателката изяви готовност да се срещне със самата миска, за да изяснят нещата.

„Все още съм добре с паметта и помня с кого се познавам и говорила. В Италия всички ме познават и знаят с какво се занимавам. От 22 години съм на Ботуша, но никога не съм вярвала, че някога ще ме определят като сводница“, изумена е Теодора.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар