Камелия нито забравя, нито прощава




Предателството за Камелия е непростим грях

Камелия нито забравя, нито прощава
Камелия мрази лъжата
Попфолк певицата Камелия, която се смята за една от най-разкрепостените преставителки на лекия жанр, ще се окаже не чак толкова широко скроена. Според признанието й пред хора от екипа на популярната чалготека БИАД тя не понася лъжата и когато усети, че човекът срещу нея не е искрен, го зачерква от списъка си с близки хора.
Неведнъж й се е налагало да се разделя с хора от обкръжението си именно поради тази причина, но нито за миг изпълнителката на „Изпий ме цялата” не е съжалявала за тази си безкомпромисност.
Както не обича да я лъжат, така певицата твърди, че и тя не лъже. Когато е свързано с работата й, тя е категорична, че никога нищо не премълчава и не изопачава. Може би единствено прави компромис с това си златно правило, когато става дума за родителите й и когато й се налага да премълчи някои неща, за да не ги тревожи. В България обаче тази откровеност не е на почит, допълва Камелия, разкривайки как понякога си пати заради думите си.
Съвсем по друг начин обаче стоят за сексапилната блондинка нещата, когато става дума за изневяра. Тя смята, че би простила на половинката си това прегрешение, ако получи разумно обяснение за случилото се… или поне някакво обяснение.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар