„Столичани в повече” изнервиха Преслава



Попфолк дивата Преслава се изнервила до крайна степен по време на снимките на сериала „Столичани в повече”





Столичаните изнервиха Преслава


Надарената с гръдна прелест Преслава получи епизодична роля в комедията, но малко след като клапата за снимки щракнала, тя съжалила максимално, че се е съгласила. „Повтаряхме един кадър няколко пъти. Имаше репетиция, генерална репетиция, снимки… Мислех си, че лесно ще влезна в роля заради нашите клипове, но тук е залеч по-различно. Има си специални неща, които се спазват, и сега тепърва ги разбирам на снимачната площадка” – оплака се певицата, чиято дарба явно не е голяма в областта на актьорското майсторство.
Преди няколко месеца се заговори, че продуцентите на „Стъклен дом” са хвърлили око на Преслава да изиграе епизодична, но ключова роля в сериала. Но след като чули какъв хонорар поискала певицата, бързо се отказали от идеята си. Явно бюджетът на „Столичани в повече” е доста по-солиден, след като могат да си позволят да цанят най-скъпо платената чалгаджийка.

На участие Преслава слага в деколтето си между 6 и 15 хиляди лева, издават с явна завист нейни колежки. За цял снимачен ден едрогърдото миньонче сигурно е прибрало двоен хонорар.

Зрителите вече с интерес очакват серията, в която ще се появи Преслава. Дори да няма реплики, мъжете биха я гледали с удоволствие в кадър – сочи експресно проучване на зрителския интерес.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар