Николета Лозанова се изложи на пресконференция! (ВИДЕО)




Уникален рекламен гаф направи Николета Лозанова при представянето на хранителна добавка за отслабване


Лозанова дори реклама не може да направи като хората
Лозанова дори реклама не може да направи като хората, коментират форумци
Да, Николета Лозанова вече дава и пресконференции! Плеймейтката стана рекламно лице на продукт за отслабване, който дори носи нейното име. Гърлата твърди, че вече месец пие хранителната добавка и е смъкнала два килограма. Дали обаче е така и познава ли изобщо Лозанова продукта, който рекламира?
По време на пресконференцията Николета направи гаф при представянето на препарата за отслабване, с което се издаде, че не е запозната с продукта.
„За мен е чест, че именно аз съм лицето на тази хранителна добавка. Пия ги от един месец хапчетата и мога да кажа, че съм отслабнала с два килограма”, изцепи се Лозанова. Наричайки продукта „хапчета за отслабване”, Николета направи много лоша реклама на добавката. След като приключи с „изявлението си”, плеймейтката се обърна към представителката на фирмата и сконфузено й пошушна: „Аз малко се обърках”. Представителката очевидно се притесни от гафа на Николета и нищо не й отговори.
След няколко минути плеймейтката отново се наведе към дамата, без да съобрази, че всичко се чува на микрофоните: „Казах „хапчетата”!”, засрамено измърмори Лозанова. Представителката сконфузено отвърна „Няма проблем”, осъзнавайки, че всичко се чува.
Николета Лозанова рекламира продукт, който не познава
Николета Лозанова рекламира продукт, който не познава
Гафът веднага постави под съмнение продукта, който Лозанова рекламира. „Това сега хапчета ли са, лекарства ли са, хранителна добавка ли са”, питат форумци в нета. Всъщност препаратът наистина е под формата на таблетки, но е лоша реклама да ги нарекат директно „хапчета”.
Лозанова рекламира хапове за отслабване, ама на мозъка”, коментираха подигравателно зевзеци.







Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар