Галена стана новата първа дама на Пайнера




Галена стана новата първа дама на Пайнера
Сварката между двамата е станала още преди годишните награди на фирмата, където тя потресе публиката, като бе избрана за певица №1 за 2010 г. Вместо това феновете крещяха до полуда името на истинската звезда Преслава.

Оказа се, че преди това Галена е преспала с шефа си и така си е осигурила мечтаната статуетка.
Двамата са се срещали в Димитровград, където живее босът на музикалната компания „Пайнер”. За промяната е наясно и съпругата му, но това не е нещо ново за нея. Преди Галена първа дама във фирмата бе Джена, която вече не е актуална. Преди Джена пък на ласките на боса се радваше Елена Паришева.
 Съпругът на Галена – Галин, също не е стоял със скръстени ръце. Той сподели с нея една седмица от американското й турне, но се върна преждевременно, а тя остана. През това време Галин забил истинската прима на попфолка – Преслава. Закачката станала на участие на певицата в пловдивско заведение. За да е всичко инкогнито, двамата били изведени тайно през един от скритите изходи.
За Галена пък тръгна слухът, че по време на турнето си в Щатите тя се отдала на страстите на своя колега Коста Марков, който от години живее във Флорида.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар