Скандал! Манекенки предлагат секс на турски бизнесмени




Скандал! Манекенки предлагат секс на турски бизнесмени
Наши манекенки предлагат не само модни услуги, но и секс. Нищо ново под слънцето, нали? Всеки знае, че повечето български модели са всъщност елитни проститутки, които обслужват политици и мастити бизнесмени. Но никой не може да го докаже. Ето че митовете бяха потвърдени!
Само преди няколко дни на ревю в хотел „Шератон” в София турски бизнесмени са били забелязани да си купуват наши манекенки за секс, пише HotArena.net. Момичетата са от агенция “FH1 models”.
Очевидци били потресени от видяното: „С очите си видях как един брадясал чичко си посочи манекенка и попита за цената”, разказват източници.
Турците снимат българските момичета
Турците снимат българските момичета
На фотосите се вижда как турските бизнесмени снимат с мобилните си телефони манекенките, които им харесват. Преводачка упътвала гостите на хотела и им превеждала по време на дефилето.
Вместо от журналисти и ВИП гости, първите редове до подиума бяха заети от турците, почерпени от организаторите с марково уиски и пури.
Според HotArena.net това не е единичен случай и подобни конкурси често се организирали, а турските бизнесмени били сред най-редовните клиенти на платените момичета.
На “FH1 models” пък отдавна им се носи славата на бордей, замаскиран като модна агенция. Според изданието “FH1” е под крилото на скандалните братя Маргини.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар