Галена кряка в САЩ, Галин прелюбодейства с Преслава в България




Вафладжията Галин вкарал в леглото си и Преслава

Вафладжията Галин вкарал в леглото си и Преслава
Вафладжията Галин от Велико Търново май влиза в конкуренция със стария вълк Коко Динев. Боляринът прелюбодействал с фолк певицата Преслава, докато половинката му кряка в Щатите. Галенчето е на мини турне зад Океана и според в. „Контра“ Галин се възползва от всяка свободна секунда.
Макар пред медиите производителят на вафли да твърди, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени коментират, че заради бурния си начин на живот и Галена, и Галин честичко се задоволяват с чужди сексуални ласки.
Любителите на нощните забавления разказват как миналата седмица Галин и Преслава се сближили на участие на певицата в град Пловдив. Вафладжията бил заел сепаре заедно със свои приятели и изпълнителката на „Феномен“ няколко пъти обърнала внимание на богаташката компания. За благодарност мъжагите с дебели портфейли ръгали стотачки в деколтето на едрогърдата мадама. След края на своето участие, Преслава се присъединила към веселата компания и до 5 часа сутринта се наливала със скъпо шампанско. Алкохолът се отразил разтоварващо на всички, брюнетката се качила в джипа на Галин, управляван от шофьор, и двамата с вафладжията отпрашили към четиризвезден хотел, намиращ се на изхода на Пловдив, посока София. Не се наемаме да коментираме какво се е случило между четирите стени на хотелската стая, но едва ли богаташът е заспал до колежката на жена си, без да консумира сексуалните си чувства към нея.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар