Ексклузивно! Андреа лежала в ареста?




Андреа била обявена за общодържавно издирване заради възпрепятстване на дело и неявяване

 

Фолк певицата Андреа е била арестувана заради системно неявяване в съда, пише сайтът за журналистически разследвания Razkritia.com, цитирайки „Всеки ден”. Според електронното издание чалга изпълнителката е лежала 24 часа в ареста, след което била конвоирана с белезници до Сливен с влака. Всичко това се случило преди повече от година, но Андреа се опитала да прикрие конфуза.
Фолк певицата Андреа е била арестувана заради системно неявяване в съда
Фолк певицата Андреа е била арестувана заради системно неявяване в съда
Андреа трябвало да се явява като свидетел по дело срещу неин почитател. Преди три години фенът й счупил стъклото на колата й. Фолк певицата повдигнала обвинение срещу гамена, но впоследствие явно й дотегнало да се занимава със случая и спряла да ходи на делата. Съдът няколко пъти я призовавал да се яви в Сливен, но Андреа не взимала насериозно призовките.
Така накрая била обявена за общодържавно издирване и певицата се принудила да отиде в РПУ в София. Там обаче я очаквала изненада – униформените я арестували и прекарала 24 часа зад решетките, където Кубрат Пулев й ходил на свиждане да й носи сандвичи.
Колкото и правдоподобно да звучи, пиарът на „Пайнер” отрича да е имало подобен конфуз. „Да, вярно е, Андреа бе свидетел по такова дело, но оттегли жалбата”, каза Любомир Костадинов в медиите.
Каква е истината – само Андреа може да каже.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар