Елен Колева намрази Радина Кърджилова заради любовника си



На път е да се заформи нов скандал в актьорската гилдия и то отново между две актриси.

Елен Колева намрази Радина Кърджилова заради любовника си
Елен Колева, която нашумя покрай филма „Шивачки", за който взе „Аскер" за "Най-добра актриса", е набрала страхотно много на колежката си от „Стъклен дом" Радина Кърджилова. Причината била изказване на втората по повод възрастния любовник на Колева.


Радина се възмущавала в интервю, че у нас много известни личности си умират да показват гаджетата си, та дори и те да са на възраст. Тя първо захапала представителките на попфолк бранша, но не пропуснала да даде за пример и актрисата от „Забранена любов" като представител от театралните среди.

„Не искам да се приравнявам на нивото на фолкпевиците, да се нащракаме, да се хиля небрежно и да казвам: „Ето, това е мъжът, с когото съм", каза пред списание „Стори" Радина. Според думите й тя не би тръгнала с човек, когото не обича, нито пък би допуснала да има връзка с някого заради парите му.

Именно тук дала за пример Елен Колева, но без да й споменава името. Затова пък намекът бял пределно ясен за кого се отнася. „Напоследък стана модерно, млади актриси да се забъркват с по-възрастни чичковци, защото ги „обичат". Аз в тези неща дори не вярвам и ми е смешно", подигравателно коментирала звездата от „Стъклен дом", с което всъщност засегнала адски много Елен Колева.

Както е известно повече от година "шивачката" ходи с женен бизнесмен, който е значително по-възрастен от нея. Става въпрос за собственика на фирма "Олинеза" Александър Найденов.

Вместо да пренебрегне думите на Карджилова, Колева разпалено отвърнала на удара: "Каква е тази, за да се изказва за моя личен живот? От вчера е на сцената, а устата й много знае", изсъскала пред близки Елен.

Това не е първата и вероятно последната интрига между млади актриси. Елен Колева, която от скоро е водеща на кулинарно риалити, явно обича да се замесва в скандали, защото от край време е ясно, че не се долюбва с колежката си Вили Марковска.
Говори се, че двете не се дишат основно заради това, че първата е взела наградата за "Най-добра актриса", а не втората. Според Марковска, а и клюкари Елен е заслужила отличието чрез други умения, извън тези на сцената, пишат от lifestyle.bg. По-ясно казано - преспала е с когото трябва, за да получи това, което трябва.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар