Най-безумните съвети от женски списания



Най-безумните съвети от женски списания
Ако започне да се поддържа, значи мами
Двойните стандарти са нещо много нечестно. Ние, жените, издигаме суетата на пиедестал и твърдо заявяваме, че харчим баснословни суми за козметика, дрехи и разкраситeлни процедури, само и единствено, за да се чувстваме добре в кожата си.
Но когато мъжете ни решат да поотслабнат или да си отстранят космите - тук има нещо гнило.
И така, след като тя така брутално го отряза последния път, когато искаше да правят любов и го оприличи на няколко различни животински видове едновременно, нашият човек решава, че странното й поведение напоследък се дължи на позанемарената му прическа и образувалото се шкембе.
Решава, че е крайно време да се приведе във вид и да я изненада приятно, като отстрани няколко косъма и отива в козметичния салон.
Грешна стъпка: Според същата женска медия, която бе свързала желанието му за секс с гузната му съвест, това не само означава, че той крие нещо, а си е сигурен знак за изневяра:
„Това е нещо толкова очевидно, но е знак, който много жени не виждат. Ако партньорът ви реши да се обезкосми, без да сте го помолила, това означава, че той се съблича и пред някой друг.
Само вижте порно филмите - мъжете са свикнали да гледат там актьорите епилирани и решават, че това е най-добрият начин да впечатлят новата си секс партньорка, която все още не познава качествата му. Друг знак: прекарва много време във фитнеса."
Кого точно се опитва да впечатли той? Приятелката си, която изглежда има проблеми със самочувствието и се опитва да ги разреши, четейки тази статия от женско списание?
Ако ревностно пази джаджите си, значи крие нещо
Вижте, нашият човек има доверие на приятелката си, но напоследък тя се държи много странно. Например, вчера реши да се подстриже и след като се прибра, тя бе хванала една огромна ножица с ясното намерение да „подстриже" нещо друго.
Може би, това да й даде всичките си пароли, не е най-добрата идея. Нищо лично, просто това му се струва по-разумно. Тя ще разбере, нали? Да, със сигурност... Със сигурност женсикте медии няма да стоят безучастно, без да се опитат да го убият, заради елементарното право на лично пространство и поверителност.
„Най-много тайни срещи са били разобличавани, след откриването на различни „криминални" и-мейли, чатове, sms-и, или касови бележки", - убедена е Белиса Вранич, клиничен психолог от Ню Йорк, описала своите наблюдения в женска статия. "Така че, ако не ви е бил верен, той може да пази компроматите в своя компютър, телефон и другите си джаджи и става нервен всеки път, когато поискате да ги включите и разгледате (леле, защо ли ще реагира така?!). Особено внимателни трябва да бъдете, ако преди се е случвало да ви даде някоя парола, а сега отказва."
Ако е щастлив, значи изневерява
Боже, как изобщо такъв сухар като него успя да спечели сърцето на такава страхотна жена! Винаги е страдал от вътрешна несигурност и се е притеснявал за всякакви глупости, но сега вече твърдо е решил!
Няма да позволи на злободневните битовизми да застанат между тях. Той толкова я обича, че няма да позволи всъщност нищо да застане между тях: нищо, дори и наскорошният опит за кастрация, или последвалият опит за убийство, след като не й позволи да рови в канала му в Youtube.com. Решил е просто да загърби тези малки неща и да се усмихне на живота.
Иии оказва се, че той отново й изневерява:
„Ако преди е бил по-сприхав, комбинацията от допълнителен секс и внимание би могла да го направи доста по-спокоен, дори жизнерадостен", компетентно пише д-р Вранич. Мира Киршембаум пък, автор на (забележете) „Когато добрите хора имат афери: в сърцата и умовете на хората с две връзки", допълва че „ако вашият човек изведнъж засияе от щастие и започне да си свирка, то незабавно трябва да разберете причината!"
Точно така, след целия този ужас, който му причиниха женските списания, той все още е способен да се усмихва, та значи или е побъркан, или прави секс с целия отбор на Victoria's Secret!
Ако приятелите му не говорят с теб, значи той не те обича
Приемаме, че нашият хипотетичен герой е все още жив. Ужасно му се иска да се помотае с приятелите си и да забрави за проклятието, което тегне в дома му, откакто приятелката му донесе онези списания миналата седмица.
Тя наистина не е на себе си - да не би да е вдишала някаква рекламна вложка, от онези които ги залепват на страниците, с изтекъл срок на годност? Тя наистина се е побъркала. Вчера реши да разходи кучето и започна да си подсвирква по алеята, а тя го цапардоса с клон в тила.
Сега реши да се обади на най-добрия си приятел и да му сподели, но го беше страх да й каже, че излиза, затова я взе с него. Приятелят му винаги е бил любезен с нея, даже й казва „Здрасти" и я пита как е....
Според женското списание, това е знак, че той вече не я обича... Какво? О, не! Не пак, моля ви, редактори! Този път дори не е направил нещо! Това беше приятелят му!
Никакви такива! Поведението на приятеля може би е знак, че той вече не я обича:
„Дори и приятелите на мъжа ви да са приятелски настроени, те най-вероятно няма да ви задават разни лични въпроси, засягащи работата ви, интересите ви и т.н. Грозната истина: те просто не искат да инвестират време и енергия да ви опознаят, защото вече са разбрали, че не ще се задържите още дълго."
Мдам, най-добрият му приятел (общ работник) просто бе задължен да коментира с нея трагичната съдба на Вирждиния Улф и след това да обсъдят заедно особеностите на ПМС-то й.
Единственият логичен отговор на това, защо не го направи, е, че тя вече не е обичана от гаджето си и то е споделило как ще скъса с нея и ще тръгне с колежката от „Продажби".
Видяло се е, че връзката няма да я бъде.
Тя вече знае, че той ще скъса с нея и затова го зарязва първа. И сега идва ред на отмъщението.
Един от ефикасните начини тя да му го върне за цялата болка, която й причини, според популярен женски сайт, е следната:
Появете се на вратата на най-добрия му приятел, облечена само с шлифер."
или
Вземете маркер и напишете на бронята му „Малък пенис".
или
Когато отидете до апартамента му, за да си приберете нещата, откраднете всичките му дистанционни."
Женските списания нямат милост....

Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар